Gullblyanten, reklamebransjens store prisutdeling, var opprinnelig planlagt 12. mars. Prisutdelingen var også planlagt å bli heldigital som en følge av koronarestriksjonene. Nå ser det ut til at arrangementet sannsynligvis blir utsatt. Det forteller Benedikte Løvdal, daglig leder i Kreativt Forum til Kampanje.

- Prisutdelingen var opprinnelig planlagt som en digital prisutdeling med feiring i byråene 12. mars, men dette er lite realistisk med tanke på smittesituasjonen, sier Løvdal til Kampanje.

- Ønsker å bevare det sosiale
De håper nå på å kunne ta en endelig avgjørelse for både dato og form for prisutdelingen i løpet av februar måned.

- Utsetter dere fordi dere ønsker å ha publikum til stede?

- Vi utsetter fordi vi ønsker å bevare det sosiale elementet av prisutdelingen, at det som et minimum er mulig å samles innad i byrået, forteller Løvdal.

Fristen for å sende inn arbeid til Gullblyanten er forlenget til 11. februar.

Spot deles opp
Også sponsorprisen Spot 2021, som arrangeres av Sponsor- og Eventforeningen, har måtte omstille seg som en følge av koronakrisen.

- Kort fortalt deler vi den i to, Fagdag 11. mars og jubileum og prisutdelingen i august/september. Vi mener det ikke er tiden for feiring nå og ikke kan vi samle folk heller, sier Janette Haukland, daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen til Kampanje.

Sponsor- og Eventforeningen fyller 20 år i 2021 og planen er at dette skal markeres senere i år med jubileumsmiddag og prisutdeling.

Samtidig er også Anfo Effekt flyttet fra februar til 18. mars.

Les også: Gjensidige til topps på sponsor- og eventbransjens store festkveld - her er alle vinnerne