I høst skrev Kampanje om at Dominos Pizza hadde valgt The Oslo Company som sitt reklamebyrå, etter at tre norske investorer hadde kjøpt tilbake rettighetene fra de engelske eierene, som hadde planer om å trekke seg ut av Norge.

Nå lanserer Dominos Pizza en helt ny meny, og har samtidig rekruttert mesterkokken Eyvind Hellstrøm som «pizzakonsulent», skriver The Oslo Company i en melding. 

Kampanjen har fått navnet «Jakten på Norges favorittpizza». 

Se første episode i kampanjen – som består av fem web-episoder – nederst i saken. 

- Vi har satt oss et mål om å lage Norges nye favorittpizza, og da har vi også måttet sikte høyt når det gjelder valg av samarbeidspartner. I tillegg til Hellstrøms uovertrufne kunnskap om god mat, er han engasjert, konstruktiv, direkte og ærlig. Han har med andre ord en tilnærming og stil som passer oss perfekt, sier administrerende direktør Kjetil Graver i Dominos Pizza.

- Kommunikasjonen må være dønn ærlig
- Vi har studert lignende utfordringer som Dominos har støtt på i andre markeder, og kommunikasjonen må være dønn ærlig og 100 prosent troverdig for å fungere. I tillegg er det avgjørende at det eksisterer reelle produkt- og tjenesteforbedringer for å lykkes med en relansering som merkevareeffekt og ikke minst økt salg. Og det gjør det til gangs i dette tilfellet, sier Christian Steen i The Oslo Company.

Han sier at det definitivt ikke var en selvfølge å Hellstrøm med på laget.

- Da han fikk forklart Dominos helhetlige tilnærming, hva vi ønsket Eyvinds hjelp til og hvordan vi ønsket å kommunisere dette, så gikk han «all in», sier Steen.

I  de fem web-episodene får seeren være med Hellstrøm og produktsjef Salman Sakizi i arbeidet med å utvikle, teste og sette sammen en helt ny pizzameny for Dominos. De første 2 episodene er lansert. 

Kampanjen består i tillegg av TV-reklame og innhold til sosiale medier. 

Hos The Oslo Company har Lena Solbakken Johnsen, Lina Nordland, Ben Rodgers, Anders Goberg, Martine Hauge og Christian Steen jobbet med prosjektet. Filmene er regissert av produksjonsselskapet Magga og Anders AS, med produktbilder av Isidor. 

Les også: The Oslo Company satser på strømming - blir medeier i Rebell