Extra starter 2021 med å lansere et nytt middagskonsept, kalt «Billigmiddag». Konseptet lanseres denne uken og innebærer at man alltid får 20 prosent på et kylling-, kjøtt-, fisk- og vegetarprodukt.

- Med lanseringen av nytt middagskonsept ønsker vi å forsikre eksisterende og potensielle kunder om at de alltid får billig middag hos Extra, sier markedssjef Kari Grothe Karlsen i Extra.

Produktene i «Billigmiddag» endres hver 14. dag. I tillegg til prisnedsettelsen er det utviklet oppskrifter til alle produktene. 

- Spørsmål vi stiller hver dag
Markedssjefen sier det er to grunner til at nå går i gang med det nye konseptet.

- «Hva skal vi ha til middag?» er et spørsmål som vi stiller oss hver eneste dag. Vi vet at spesielt småbarnsfamilier er opptatt av å finne gode, enkle og billige hverdagsmiddager. Derfor har vi satt oss et mål om å hjelpe de med det. Den andre grunnen er at middag er en viktig kategori for Extra å styrke seg på, sier Karlsen.

WAL står bak
Det er reklamebyrået We Are Live (WAL) som har hjulpet Extra med å utvikle det nye middagskonseptet. Byråleder Herman Mueller Stormyr sier at de er spent på mottakelsen.

- Middag er en viktig destinasjonskategori, og Extra som lavprisfighter er avhengig av å ha et godt og langsiktig konsept for å hjelpe kundene sine med hverdagsutfordringen middag er. Da vi skulle døpe konseptet spurte vi oss selv hvordan vi tydeligst mulig kunne kommunisere billig middag og da ble det ganske enkelt Billigmiddag. Vi gleder oss til fortsettelsen her og kan røpe at det kommer masse krydder her fremover, sier Stormyr.

Kampanjen går på TV, digitalt, utendørs, butikk, sosiale medier og radio.