Årets første reklamekampanje fra Coca-Cola er av det personlige slaget. De lar nordmenn velge løftene og forsettene for det nye året som best passer dem og plassere dem på sine egne Coca-Cola-bokser.

- Vi vil benytte starten på det nye året til å se fremover. I snart 140 år har fellesskap og samhold vært et gjennomgangstema for våre kampanjer, og de fleste er nok enig i at det nå er viktigere enn noensinne å spre budskap om håp og positivitet, sier Ena Dulas, Brand Manager i Coca-Cola Norge.

Brukerne kan bare velge mellom løfter, forsett og navn som er forhåndsgodkjente av Coca-Cola, men det er mulig å spille inn forslag dersom det man ønsker å skrive på boksen ikke finnes på listen.

- Boksene våre er et av stedene vi kan nå flest med positive fremtidstanker, og dette vil vi invitere folk til å være med på. Derfor inviterer vi nå nordmenn til å velge løfter for tiden som kommer, og plassere disse på sine helt egne bokser. Boksene kan man bestille og få levert – enten til seg selv, eller som en oppmuntrende gave til noen man er glad i. I tillegg vil vi levere bokser til norske butikker med positive fremtidstanker som vi selv har valgt, og ønsker å kommunisere til folk, fortsetter hun.

Dette er en del av «Open»-kampanjen som brusmerket lanserte i kjølvannet av den første koronabølgen i fjor sommer, etter at de hadde satt all markedsføring på pause i noen måneder.

- Tanken er at det å åpne eller se en boks med positive fremtidstanker, kan bidra til at man lar seg inspirere – til gagn for seg selv eller dem man er glad i, sier Dulas.

Denne kampanjen skal vises på digitale flater, utendørsannonser og i butikk. I tillegg samarbeider Coca-Cola med influencere om å spre budskapet i sosiale menensker. Det inkluderer Vegard Harm, Tone Damli og Kristiane Aateigen, bedre kjent som Snillegucci.

– Coca-Cola sine produkter er noe som mange av oss ser hver dag, noe vi har til felles i hverdagen. Da er det ekstra hyggelig at det står noe oppmuntrende på brusen som vi har nytte av å minne oss selv på, og kan dele med andre, sier Kristiane Aateigen i en pressemelding.