Svenske Ingo, Forsman & Bodenfors og Åkestam Holst kjempet mot norske Per Høj i konkurransen om reklameoppdraget til Clas Ohlson. Til slutt var det Forsman & Bodenfors som trakk det lengste strået.

- Clas Ohlson står overfor en spennende og ambisiøs reise for å fortsette å møte nye og gamle kunder både i butikken og online. Hos Forsman & Bodenfors har vi funnet et kreativt byrå som forstår vår virksomhet og som samtidig kan utfordre oss med sin kreativitet og innovasjon, i alle kanaler, sier Yousef Musavi, markedssjef i Clas Ohlson.

Forsman & Bodenfors skal samarbeide med søsterbyrået F&B Daily på oppdraget som omfatter virksomhetens 228 butikker i Sverige, Norge og Finland, samt deres digitale kanaler.

- Vi er selvfølgelig kjempeglade! Clas Ohlson er en utrolig sterk og godt likt merkevare og på mange måter en drømmekunde for oss. Det er spesielt morsomt at vi gjør dette sammen med Daily og kan jobbe helhetlig med alle kanaler for å skape mer relevans for Clas Ohlson, sier Anna Daniel, som er kundeansvarlig i Forsman & Bodenfors.

Clas Ohlson har tidligere samarbeidet med det svenske reklamebyrået King.