Vitusapotek legger ikke fingrene imellom i sin nye reklamefilm med premiere på TV 2 i kveld. De ønsker likevel å inspirere folk til å holde ut i håp om at vi har et bedre år i vente.

- Annerledesåret 2020 går mot slutten og hvem hadde vel sett for seg et slikt krevende år da vi startet reisen tilbake i januar? Vi i apotekbransjen har hatt en sentral og viktig rolle i denne perioden, en rolle som har krevd mye av alle ansatte, noe som har blitt verdsatt av våre kunder, sier markedssjef Helen Felde i Norsk Medisinaldepot, som driver Vitusapotek.

De ønsket seg en annerledes julefilm fra reklame- og produksjonsbyrået Willy Nikkers, og det har de fått.

- Vi følte at det var riktig å gjøre vår julefilm på TV annerledes i år for å sette fokus på følelser og savn som året har brakt med seg, men også for å gi et håp om at det blir bra til slutt. Det er godt å kunne være dønn ærlig i en litt vanskelig tid, som forhåpentligvis snart er forbi. Det tror vi vil røre folks hjerter.
 
Det er Willy Nikkers som står bak både idé og produksjon av filmen med Stian Johansen på regi. 
 
- Vi er veldig glad og takknemlig for at Vitusapotek er så sporty og er med på en så ren idé som denne. Det har vært et helt supert samarbeid fra start til slutt, sier produsent Krister Svensli.

Se filmen her: