I høst spilte Telenor på nostalgi og kjærlighet med sin reklamefilm. Det var en film som ga teleselskapet svært gode resultater både i kraft av liking og oppmerksomhet, og reklamen gikk til topps på Reklamebørsen til Mediacom og Kampanje.

Nå er Telenor klar med en ny film fra sitt reklameunivers og telekjempen fortsetter å la kjærligheten råde.

- I høst formidlet vi hva dekning egentlig betyr for folk. Det gjorde vi ved å løfte frem kjærlighetserklæringer som symbol på at Telenor har bidratt til å formidle det norske folks følelser gjennom 165 år. Nå er vi i gang med et nytt år, og vi skal fortsette å styrke merkevaren basert på sterke dekningshistorier, sier Fredrik Hoel, markedsdirektør i Telenor Norges mobildivisjon.  

Les også: Vipps bommer på første forsøk i Reklamebørsen - Telenor treffer blink

Også i den nye filmen spiller Telenors mobilnett en viktig og relevant rolle, for som det tydelig kommer frem i filmen «så er det godt å ha dekning i verdensklasse, når store og små følelser skal formidles digitalt».

- Og denne gangen har vi, i tillegg til vår kjære familie, fått med oss en overraskelse på laget, sier Hoel.

Les også: Telenors reklamesåpe fortsetter: - Vet at mange følger spent med

Superstjerne med gjesteopptreden
Igjen er det karakterene Arnhild og Arnfinn som spiller hovedrollene når kjærligheten igjen skal settes ord på - eller kanskje ikke?

- Noen ganger sier man det best ved å ikke si noen ting i det hele tatt, sier det kreative teamet i reklamebyrået Pol, Janne Brenda Lysø og Christian Lauritzen, til Kampanje.

Så hva er vel da bedre enn å la den irske musikeren og tidligere boybandstjernen Ronan Keating, kjent fra gruppen Boyzone, få utløp for Arnfinns følelser for Arnhild.

- Vi spurte oss selv hvordan vi visuelt kunne fremstille kjærlighet digitalt samtidig som vi får publikum til å trekke på smilebåndet. Med Ronan Keating på laget tror vi at vi lykkes med nettopp det, sier Janne Brenda Lysø.

På samme måte som den forrige Telenor-filmen fra  det samme kreative universet, er også denne filmen regissert av Morten Tyldum og produsert av Einar Film.  

Her kan du se den nyeste reklamefilmen til Telenor og reklamebyrået Pol.