Reklamekonkurransen Epica nærmer seg slutten. Dette er en kreativ pris som skiller seg fra andre priser ved at juryen utelukkende består av journalister som til daglig dekker reklame og markedsføring.

Nå har alle gullene, sølvene og bronsene blitt delt ut, og det er Try og Pol som har fått den største julegaven blant de norske byråene. De kan begge vente seg ett gull hver i posten. Trys pakke inneholder i tillegg én sølv og to bronse, mens Pol får én bronse i tillegg til gullet.

Smarthus til topps igjen
Trys smarthusfilmer for Rema 1000 har vist seg å være en fulltreffer hos Epica-juryen.

I fjor vant Try gull i humorkategorien med filmen «Tredemølla», og i år er det juleoppfølgeren «Crazy Santa» som stikker av med gull i kategorien Retail Services. Samme film får også bronse i humorkategorien.

- Dette var fine julegaver å få, sånn litt på forskudd. Og det er særlig kult å vinne på jobber som også kan vise til veldig gode resultater, for noen av de største kundene våre. Vi klapper i hendene og gleder oss til 2021, sier kreativ leder Lars Joachim Grimstad i Try til Kampanje.

Se filmen her (saken fortsetter):


Mote-gull til Pol

Pol får sitt gull i kategorien Fashion, Footwear & Personal Accessories for «The Collection of Tomorrow», som de har gjort for Bergans. 

Totalt har norske byråer ti jobber på vinnerlisten før årets Grand Prix-priser blir offentliggjort på torsdag. Foruten Try og Pol, går også Trigger, Anti, Morgenstern og Visit Norway ut av konkurransen med edelt metall.

Les også: Try med 10 av 28 norske nominasjoner i Epica

Her er alle norske gull-, sølv- og bronsevinnere:

Byrå Annonsør Vinnerjobb Valør
Try Rema 1000 Crazy Santa Gull
Try Telia The Show Must Go On Sølv
Try  Equinor Dirty Robot Dancing Bronse
Try Rema 1000 Crazy Santa Bronse
Pol Bergans Collection of Tomorrow Gull
Pol Posten The Postman Bronse
Trigger Karo Pharma Reclaim Intimacy Sølv
Visit Norway Innovasjon Norge Making Norway Sølv
Anti Blå Kors Office Christmas Party Tale Bronse
Morgenstern Storytel Achtung Norway! Bronse

Kampanje har vært representert i Epica-juryen, men vi har ikke vurdert de norske bidragene.