Et drøyt år etter at tidligere partner i Kitchen og reklamesjef i Anti, Aram Zarkoob Vaughan, ble gründer og startet opp sitt «et enkeltkvinnesforetak», har hun rukket å være igjennom en av de største krisene for nærings- og kulturlivet noensinne.

- Vi har klart oss godt gjennom oppstartsperioden, selv om ingen så Covid-19 komme. Annonsører og kreatører har vist at kultur er en viktig del av deres markedsføringsmiks og kommunikasjonsverktøy ut mot publikum, sier Zarkoob Vaughan til Kampanje.

I No Name vil Zarkoob Vaughan fungere som «kommersiell agent», og koble norske merkevarer til kjente ansikter innenfor kultursegmentet det være seg artister og kokker og på den måten utvikle kampanjer og partnerskap. Zarkoob Vaughan har allerede med seg kjente navn som HighasakiteTommy Tee og Onkel P i stallen. 

Les også: Vaughan starter for seg selv - skal bygge opp nytt byrå med flere artister i stallen

Nye artister i stallen
Den tidligere reklamekvinnen mener bransjen «har sett viktigheten av å støtte kulturlivet med nytenkende opplevelser, digitalt som fysisk.»  For å komme å annonsørene og etterspørselen i møte, har Vaughan nå signert både flere artister og kokker.

- Vi etterstreber å representere de beste artistene i sin sjanger, så det er utrolig gøy å fortelle at internasjonale profiler som Matoma og Kvelertak har valgt No Name, sier hun.  

Med i snitt 170 konserter i året de siste seks årene har Matoma vært strømmet over to milliarder ganger. Artisten blir også å se på norske TV-skjermer når han blir mentor i «The Voice» Norge fra nyåret.

- Kvelertak sin ekstreme energi er noe vi gleder oss til å vise folk. I tillegg til å samle inn over 50 millioner strømmer så langt i karrieren, har de tatt med seg to Spellemannpriser, inkludert «Beste nykommer» og «Best Rockeband».

Også innen rap og urban-kategorien styrkes stallen ytterligere med Dutty Dior og Isah.

Flere kvinnelige kokker
Det er ikke mangel på dyktige kvinnelige kokker i Norge, men folk flest husker kanskje bare Mat-Tina. Det vil No Name gjøre noe med, og nylig signerte de Renee Fagerhøi og Hanne Rutgerson.

- Tross sin unge alder har Hanne rukket å være med å starte Vaaghals og Astral, og hun var den første kvinnelige kokken på Palace Grill. Etter mange år som bakspiller hos noen av Oslos mest ikoniske matsteder, åpner hun i over nyåret sin første restaurant, Kastellet, sier Vaughan.

Renee Fagerhøi er  kanskje best kjent fra «Top Chef» som den kvinnelige kokken vant, men for Trondheims-folk så er Renée også kjent som eier og kjøkkensjefen på Bula Neobistro. Fagerhøi er også med på programmet «Familiekokkene» på NRK i november 2020.

- Det var ikke gitt at en sånn pressemelding skulle være mulig å sende ut, da alt så mørkt ut i april. Det er på grunn av gode idéer fra modige annonsører og byråer at No Name ser veldig lyst på fremtiden, sier Aram Zarkoob Vaughan.