TV 2 går på lufta med en ny reklamefilm der de takker annonsørene for at de støtter kanalen med å kjøpe reklameplass hos dem.

- Vi er veldig glad for at annonsørene har vært med oss hele veien, og at de har støttet norske redaktørstyrte medier i en krevende periode. Derfor ønsker vi å fortsette å takke annonsørene for at de er til stede på TV 2, sier Bjørn Gunnar Rosvoll, salgs- og markedsdirektør i TV 2 i en melding.

Manuset og voicen til reklamefilmen, som du kan se nederst i denne saken,  består av ordrette slagord og «payoffer» som annonsører har brukt på TV 2 opp gjennom årene. TV 2 skriver at disse slagordene er nøye puslet sammen, slik at de utgjør en historie.

Da TV 2 kjørte en lignende kampanje i sommer - reklamepause i reklamepausen, fortalte kreativ leder i reklamebyrået Heisholt Inc., Erik Heisholt, at de aldri før hadde mottatt så mange positive tilbakemeldinger på en reklamekampanje. 

- Denne har tatt lang tid å lage, og er det manuset vi kanskje har jobbet mest med noensinne. Da er det også litt spesielt at vi egentlig ikke har skrevet et eneste ord av dette selv, bortsett fra det som står under TV 2-logoen på slutten, sier Heisholt om den nye TV 2-kampanjen. 

Ifølge Heisholt har arbeidet med kampanjen vært «et sirlig puslespill med prøving og feiling». 

- Det har til slutt endt opp i dette manuset bestående av autentiske slagord og payoffer, som sammen med bildene forteller hvordan det er kundenes ord som er TV 2 sin historie. TV 2 takker sine annonsører, og vi får takke alle kreatører og byråer som har bidratt til denne, sier han.

- Og vi får håpe at de synes det er ok at vi har brukt deres ord og setninger. Vi har ikke ringt rundt og spurt, så vi får ta sjansen, legger han til. 

Filmen er blitt skrevet, produsert og regissert av Heisholt Inc., med Racecar på animasjon og design og Ekko Agency på lyd og musikk. Den Røde Gorilla står for voiceinnspillingen, mens Trygve Stakkeland er komponist. 

Les også: TV 2 kaprer Telenor-reklame: - Vi er strålende fornøyde