«2020, vi gledet oss og var fulle av forventinger, men det ble et år vi ikke helt hadde sett for oss. Et år hvor alt ble snudd på hodet, og ting vi gledet oss til ble satt på vent, mens andre ting ikke kunne vente».

Slik begynner Nordeas nye reklamefilm som går på lufta i dag.

- Det har vært et spesielt år for alle og det har vært ekstra viktig at vi som bank har vært der for kundene våre. Vi har hjulpet mange kunder og det ønsker vi å fortsette med, det er fortsatt mange som har det vanskelig. Derfor ønsker vi å avslutte 2020 med å understreke for kundene at Nordea er en trygg støttespiller gjennom gode og vanskelige tider, sier Randi Marjamaa, landssjef og leder for privatmarkedet i Nordea.

- Har levert ekstra godt
Nordea sier de blant annet har hjulpet 20.000 privatkunder og 1.200 bedrifter med avdragsfrihet på lånene sine siden pandemien inntraff i mars.

- Vår oppgave som bank er å finne gode kundefokuserte løsninger som passer den enkelte. Det har vi levert ekstra godt på nå under pandemien, og det er noe vi også skal fokusere på fremover, sier Marjamaa.

Se kampanjefilmen her:


McCann Oslo står bak
Det er McCann Oslo som står bak bankens nye reklamekampanje. Susanne Vikskjold Solberg har vært prosjektleder og Jan Petter Ågren har vært kreativ leder. Sistnevnte sier det var viktig for dem å behandle oppgaven med respekt.

- 2020 har vært et vanskelig år for mange på flere vis, men det visste vi ingenting om da vi stod på balkongen med stjerneskudd og sa farvel til 2019. De som er med i filmen er stort sett vanlige folk og Nordea sine ansatte, og historiene er inspirert av hva vi har opplevd og hva Nordea har gjort for kundene sine i 2020, sier Ågren.

Kampanjen går på lufta i dag og vil rulle på TV, kino og i sosiale medier i november.

Les også: Q-meieriene går til nye McCann: - Gir oss en veldig boost