Etter å ha hatt en pitsjerunde før sommeren, er den velkjente merkevaren Paracet nå klare med nytt kreativt konsept. Det er byåret Kitchen som i dag ruller ut merkevarens nye kampanje. Paracet har tidligere jobbet med Try, da merkevaren var eid av Weifa. 

- Kitchen gikk seirende ut med et konsept som vi falt utrolig for. Den enkle kommunikasjonsformen med spennende og gode tanker for videreutvikling passet godt med den posisjonen vi ønsker å ta for Paracet. Samarbeidet med Kitchen har fungert utrolig bra, og vi gleder oss til en fremtid sammen, sier Cecilie Ramm, markedssjef i Karo Pharma i en melding.

Se en av de nye reklamefilmene nederst i saken. 

Kjetill Nybø, kreativ leder i Kitchen, peker på at Paracet er et produkt det er høy kjennskap til.

- Den oransje pakken har fulgt de aller fleste gjennom livet. Posisjonen er god og vi ønsker vi å ta eierskap til en større visjon for merkevaren. En visjon som snakker til hjertet, og som folk kan kjenne seg igjen i, sier Nybø. 

Carina Lladó, konsulent i Kitchen, sier at det er svært takknemlig å jobbe med en merkevare med så høy kjennskap, troverdighet og liking. 

- Det har vært fantastisk spennende å samarbeid med Karo Pharma, og vi gleder oss til å sette det nye konseptet til livs. Markedsføring av legemidler er en utfordrende oppgave. Det er heldigvis et strengt regelverk som beskytter og ivaretar forbrukerne, og vi opplever nå å ha funnet en god rolle for merkevaren med det nye konseptet. Vi står igjen med et resultat vi er meget stolte av, sier hun.

Produksjonsbyrået bak reklamefilmen er Tangrystan, med Gry Sætre som produsent og Jacob Strøm på regi. I tillegg til Nybø og Lladó, består det kretaive temaet av Thale Høy Pettersen, Calle Bjørnqvist, planner Anders Erikson og prosjektleder. 

Les også: Kitchen vinner sølvfisk for Statkraft-satsing