Reklame- og kommunikasjonsbyrået Los & Co har bestemt seg for å satse regionalt, og først ut er Drammen. Los&Co Drammen AS åpner dørene mandag 4. januar under ledelse av bransjeveteran, Mette Adamsen.

- Vi har vurdert Drammen en stund. Byen har et spennende næringsliv og nærhet til viktige markeder som Vestfold og Kongsberg. Da Mette sa ja til å lede kontoret falt den siste brikken på plass. Jeg har fulgt henne lenge og er imponert over det hun har fått til. Hun har solid bransjeerfaring, er høyt respektert - og som ekte drammenser kjenner hun markedet meget godt, sier styreleder og hovedeier i Los & Co, Jan Christian Fosseidbraaten.

Los & Co har siden etableringen i 2009 rukket å bli vel 60 medarbeidere lokalisert på Vippetangen i Oslo. Målet er at Drammens-kontoret skal kunne trekke på kompetanse herfra i arbeidet med lokale kunder.

- Når jeg skal etablere Los & Co hjemme i Drammen, får jeg kombinert to drømmer: Å bygge opp noe fra bunnen og å jobbe tett med et stort, fagmiljø som kan utfordre og løfte. Los & Co har et helhetlig, solid tilbud som spenner fra strategi og kreative konsepter til digitale løsninger og mediekjøp. Dette vil vi kunne trekke på i arbeidet med våre kunder slik at de får løst alle behov ett sted, sier Adamsen.

Mette kommer fra stillingen som daglig leder i reklamebyrået Tibe Drammen. Før det har hun jobbet 16 år i en rekke store mediebyråer i Oslo, som Mindshare og Wavemaker.

Los & Co Drammen tar sikte på å bli fem til ti ansatte i løpet av 2021, og arbeidet med rekruttering har allerede startet. Det samme har jakten på riktige kontorlokaler.

Går til Los & Co:

Mette Adamsen har tidligere jobbet i Tibe i Drammen. Nå skal hun bygge opp Los & Co i elvebyen.