Fuel Reklamebyrå jobber med kunder som Fornebu S, Mills, Ringnes, Kreftforeningen, Diplom-Is og Mesterbakeren, og nå har de sett behovet for ny kreativ kraft.

Det skal de få i form av Bianca Olsson og Jonas Reines, som er ansaytt som nye kreatører. Olsson kommer fra stillingen som kreatør i Kitchen og har også erfaring fra Trigger og Geelmuyden Kiese.

- Fuel har lagt seg ut på en utviklingsreise, og jeg gleder meg til å bli med som kreativt mannskap på den. Jeg har alltid jobbet i allerede etablerte kreative miljøer, denne gangen skal jeg bruke mine erfaringer til å være med å bygge noe videre, sier Bianca Olsson.

Jonas Reines kommer fra stillingen som Art Director i Ahlin og har bakgrunn innen digital design, illustrasjon og motion design.

- Bianca tar med seg solid kreativ kompetanse med erfaring fra ulike byråer og Jonas har bredden vi var ute etter. Sammen vil de uten tvil gi oss det kreative løftet vi var ute etter, sier kreativ leder Linn Tidemandsen.

Fuel Reklamebyrå har også ansatt Andrea Gude som sosiale medier-spesialist og prosjektleder. Hun fra Gabrielle Shaw Communications i London hvor hun hadde ansvar for både kunders- og byråets satsing innenfor Digitale Medier.

- Med så mange spennende prosjekter på gang er vi avhengig av å styrke teamet med nye dyktige kollegaer. Både Bianca, Jonas og Andrea er slike personer. Vi er kjempeheldige som har fått akkurat disse tre med på laget, sier daglig leder Thomas Gude.