I disse dager er Bank 2 på luften med en ny reklamekampanje i samarbeid med Heisholt Inc. Kommunikasjonsbyrået står for både konsept og idé.
 
Kreativ leder Erik Heisholt forteller at «regningsmonsteret» var et sentralt element i forrige kampanje for Bank 2. Han beskriver monsteret som «den ensomme og vonde følelsen av å være jaget av et økonomisk kaos du ikke har kontroll over, og som truer med å velte alt.
 
- Vi fortsetter å dramatisere samme innsikt i denne nye kampanjen. Det handler fortsatt om å være jaget av regninger og økonomisk kaos, som Bank 2 kan hjelpe med å få orden på, sier han.
 
- Denne gangen er det mer «analoge regninger» som følger deg, i det vi mener er enkel og tydelig kommunikasjon som vi vet målgruppen kjenner seg igjen i, legger han til.
 
Kampanjen går på TV2, digitale flater og i sosiale medier. Filmen er produsert av Motion Blur, og Marcel Lelienhof står for stillfoto.

Petter Bjørnstad, salgs- og markedssjef i Bank 2, forteller at banken har 15 års erfaring med å hjelpe mennesker som ikke får lån i den vanlige banken, tilbake til en ny økonomisk start.
 
- Det er spesielt krevende tider for folk nå, sier han.
 
Han mener det er viktig å ha full oversikt over egen økonomi, refinansiere dyr gjeld og kreditter.
 
- Gjennom samtaler med våre kunder opp gjennom årene vet vi hvordan de føler seg, og det er det vi fortsetter å dramatisere i vår nye kampanje, sier Bjørnstad.

Se den nye kampanjefilmen her: