I samarbeid med SMFB har Circle K gjennom våren, sommeren og høsten introdusert familien Andersen, gjennom en serie med «slice of life»-filmer. Nå er selskapet ute med nye filmer om familien, også disse signert SMFB. Stine Langehaug i SMFB forteller at Circle K har lang tradisjon med å jobbe kampanjerettet, og kommuniserer nyheter, gode tilbud og tjenester gjennom hele året.
 
- I stedet for å gi hver kampanje kun ett vindu, ønsket de i tillegg noe som kunne formidle produkt- og tjenestespekteret gjennom situasjoner og behov, sier hun.
 
- Dessuten ønsket de å finne en knagg som funket både mot privat- og B2B-segmentet, og tydeliggjøre Circle K som felles samlingsplass.

- Rød tråd gjennom alt
Familien som introduseres i filmene består av foreldrene Mats og Gitte, samt barna Elias og Ebba. Stig Bjølbakk i SMFB forteller at man i de nye filmene følger karakteren Mats både på jobb og privat.
 
- En person kan ha forskjellige behov avhengig av tid på døgnet, livsrolle eller om det er ukedag eller helg. Å følge samme menneske i alle deler av dagliglivet gir oss muligheten til å ha en rød tråd gjennom alt, og åpner for relevante situasjoner til alle Circle K sine tilbud, legger han til.
 
Bak filmene står Norhbeach Film med produsent Miriam Eeg, samt regissørene Lars Åndheim og Christoffer Lossius

Vises også på TV
Markedsdirektør i Circle K, Johan Kraft-Johanssen, forteller at det føles godt å få på plass et konsept de mener kan ha lang levetid.
 
- Vi synes også vi traff særlig godt på castingen, for dette minner mye om kunder vi treffer hos oss hver eneste dag, sier han.
 
Videre forteller han at de ble så fornøyde med resultatet at de i etterkant bestemte seg for å kjøre filmene på TV, noe det er lenge siden de har gjort.
 
- Det er til nå produsert 22 filmer, og vi gleder oss til å fortsette å følge familien Andersen på veien videre, avslutter markedsdirektøren.

Her kan du se en av de mange nye reklamefilmene til Circle K og SMFB.