For ett år siden ble det kjent at eierne av Dominos Pizza ville trekke seg ut av Norge, bare fem år etter at kjeden inntok landet. I april i år kjøpte investorene Eirik Bergh, Birgir Bieltvedt og Rolf Stavnem tilbake rettighetene fra de engelske eieren i april i år for å satse videre på konseptet.

Nå har de valgt The Oslo Company som sitt reklamebyrå.

- The Oslo Company har vist oss en kommersiell og helhetlig forståelse for oppgaven vi står ovenfor, og er det byrået som er best egnet til å gi Dominos Pizza det løftet vi trenger i det norske markedet. Dominos har et enormt potensial, og nå gjelder det å gjøre de riktige tingene i riktig rekkefølge, forteller administrerende direktør Kjetil Graver i Dominos Pizza. 

Dominos Pizza har ble startet av Bergh, Bieltvedt og Stavnem i 2014, men solgt til engelske eiere i 2016. Salget tok imidlertid aldri av og lønnsomheten uteble.

- Dominos er en fantastisk merkevare, men som ikke har blitt forvaltet godt nok i det norske markedet, mener Kjetil Graver.

Han kommer fra stillingen som administrerende direktør og gründer av Godt levert.

- Nå går vi igjennom alle delene av virksomhetene med lys og lykte, og vurderer hva vi kan endre og forbedre. Sammen med The Oslo Company har vi flere spennende planer som jeg gleder meg til å realisere, forteller Graver.

Dominos Pizza har tidligere jobbet med SMFB, som blant stod bak fjorårets store reklamekampanje for kjeden.

- Å revitalisere en kjent merkevare er alltid en spennende utfordring. Men det handler alltid om mye mer enn bare reklamen. For vår del er dette nok en bekreftelse på at vi har spennende og godt tilbud for ambisiøse annonsører i Kompaniet. Vi er godt i gang med snu operasjonen, og ser frem til en spennende reise, sier Christian Steen i The Oslo Company.

Les også: Domino’s flesker til med sin største norske reklamekampanje hittil: - Vi må ta noen drastiske grep