Stavanger-byrået Fasett har i dag signert kontrakt om levering av byråtjenester til Stavanger Aftenblad. Kontrakten som er signert er en toårig avtale med opsjon om forlengelse. Avtalen omfatter rådgivning, strategiarbeid, idé- og konseptutvikling, intern- og eksternkampanje, design og produksjon.

- Vi har ønsket oss Stavanger Aftenblad som kunde lenge! Aftenbladet er en av regionens eldste og sterkeste merkevarer, og de befinner seg i et marked i voldsom endring. Vi gleder oss til jobben som står foran oss, og vi ser på dette som et langsiktig samarbeid, sier daglig leder Pål Hjorth Berge i Fasett.

Samarbeidet med Aftenbladet er allerede i gang, og den første kampanjen ble lansert tidligere i høst. Kampanjen skal først og fremst fortelle hvorfor det er viktig å lese Aftenbladet.

Les også: Møter både oljesmell og koronakrise: - Pest og kolera på en gang, men vi har ikke panikk

Markedssjef Tor Anders Voldsund i Stavanger Aftenblad sier byrået var en god match for dem.

- Kvalitet er i fokus når vi velger byrå å samarbeide med, og det har Fasett vist at de leverer. Fasett er en god match for oss, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Voldsund.

På bilde fra venstre: Egil Alv Andreassen (F), Kim Hendricks (SA), Ingrid Krane Nicolaysen (F), Silje Herget (SA), Tor Anders Voldsund (SA), Helene Egeland (F), Maren Aadnøy Goa (F), Pål Hjorth Berge (F), Marie Tønnessen (SA), Martine Østrem (F).

Les også: Aftenposten best likt på reklamebørsen - Coca-colas koronafilm faller gjennom

Ny kampanje:

Fasett er allerede i gang med en ny kampanje for Stavanger Aftenblad. Hovedmålgruppen er folk med kjennskap til Aftenbladet og som av og til leser avisen, men som per i dag ikke har abonnement. Foto: Fasett