Ocean Outdoor, Norges tredje største utendørsselskap forsetter å yppe seg utendørs og tar opp kampen med de to største selskapene, Clear Channel og JCDecaux.  Nå vinner de sitt første offentlige anbud med en reklamekontrakt til en verdi av 50 millioner kroner på Oslo Bussterminal. Det skriver Finansavisen. 

- Vi sikter mot en årlig omsetning på 400 millioner kroner i løpet av fem år, sier daglig leder Stig Kjos i Ocean Outdoor til avisen. 

Les også: Ny utendørsgigant vil bli «nest størst» i Norge - Kjos selger for andre gang på to år

Driftsansvarlig i Ocean Outdoor, Andreas Gillebo, sier  i en melding til Kampanje at de er svært fornøyde med å ha blitt tildelt kontrakten.

- Vi kan nå tilby premium medier på strategisk utvalgte kommersielle områder rettet mot reisende på Oslo Bussterminal. Her får man muligheten til å treffe publikum med engasjerende salgstriggende eller merkevarebyggende kampanjer gjennom Ocean Outdoors digitale flater, sier han.

Han forteller også at de kan tilby interaksjon med kunder gjennom pop-up butikker og foliering av ulike flater for spesielle markedsstunt.

- Oslo Bussterminal vil være klar for annonsering gjennom foliering og pop-up shops i slutten av november slik at vi kan gjøre spennende julekampanjer for reisende som skal hjem til jul, fortsetter Gillebo.

Oslo Bussterminal er landets største bussterminal, og det tredje største kollektivknutepunktet i Norge og terminalen ble nylig modernisert for 60 millioner kroner, et prosjekt som sto ferdig i august 2019. Arkitektfirmaet Gottlieb Paludan ble nominert til Oslo bys arkitekturpris for prosjektet.

Administrerende direktør for Viken kollektivterminaler FKF, Jafar Altememy, kaller nominasjonen for en «hyggelig anerkjennelse av det som har blitt et nytt og hyppig benyttet byrom».

- Fra visjon via tegnebrett til ferdig bonet gulv, har dette prosjektet vært preget av positiv samskaping. Vi har gledet oss over drivende dyktige leverandører og samhandlingspartnere. Og ikke minst tålmodighet fra de 50.000 daglige brukerne av terminalen som var i full drift gjennom hele byggeperioden, sier han.