NorgesEnergi har gjennomført en større byråpitch og velger nå The Oslo Company som sitt nye reklamebyrå. Strømselskapet har de siste tre årene jobbet med Schjærven Reklamebyrå, og Futatsu før den tid. 

- NorgesEnergi har vært en lavpris utfordrer i det norske energi markedet siden 1999. Nå ønsker vi å fornye vår kommunikasjon, og ta en enda tydeligere posisjon i markedet, sier markedsdirektør Geir Arne Gundersen i NorgesEnergi.

NorgesEnergi, etablert i 1999, har rundt 150 ansatte med hovedkontor i Kristiansand. Selskapet selger strøm til privat- og bedriftsmarkedet, og er eid av det finske energikonsernet Fortum. 

Les også: Strømselskapets reklame om ensomhet tar av i sosiale medier

- Imponerte oss
Markedsdirektøren sier The Oslo Company fremsto som best egnet til å hjelpe dem med å ta en tydeligere posisjon og hjelpe dem med å fornye kommunikasjonen sin.

- Byrået imponerte oss med forståelsen av merkevaren og kategorien, både hva gjelder den strategiske tilnærmingen og ikke minst de kreative uttakene. Vi ser frem til å implementere vårt nye konsept og kommunikasjon utover høsten, fortsetter Gundersen.

Les også: Something Good skal bygge omdømmet til Norgesenergi

- Bevis på våre kreative egenskaper
Byråleder Christian Steen i The Oslo Company er godt fornøyd med å lande strømselskapet.

- Vi er veldig glade og stolte av å få jobbe med en merkevare av NorgesEnergi sin kaliber. For oss er det nok et bevis på våre strategiske og kreative egenskaper, og at The Oslo Company er et spennende reklamebyrå for norske annonsører, sier Steen.

Byrålederen sier de for tiden opplever økt etterspørsel på deres reklametjenester.

- Jeg tror at vårt fokus på kreativitet og historiefortelling for både merkevarer og medier, har skapet et spennende miljø som ambisiøse annonsører som NorgesEnergi vil nyte godt av, fortsetter Steen.

Les også: The Oslo Company dobler omsetningen