Mandag kveld går en ny større Big One-kampanje på lufta. I samarbeid med reklamebyrået Per Høj er Orkla klare for å vise en serie splitter nye filmer hvor folk forvandles til munker ved frysedisken.

- Når du først har bestemt deg for å spise frossenpizza, er det viktig å dra på litt. Da velger du ikke en kjip munkepizza med lite fyll, da kjører du på med en skikkelig digg Big One, sier rådgiver i Per Høj, Vilhelm Paus.

Se en av filmene her:


- Smører altfor tjukt på

Det er kreatørene Øyvind Waage og Mads Rønold som har kommet opp med ideen. Morten Borgestad har hatt regi og Erik Schøien i Pravda har produsert filmene. 

- Jeg er veldig misfornøyd med denne kampanjen. Jeg synes vi overdriver og smører altfor tjukt på. Neida. Hehe, spøker kreatør Øyvind Waage.

I tillegg til reklameuttakene har Orkla Foods fått redesignet pakningene hos Grid Branding og fått laget ny lydlogo hos Verdens Sterkeste Mann.

- Det har vært en lang og spennende prosess og sammen med de nye produktene er denne kampanjen selve beviset på posisjonen vi ønsker å ta med Big One; den diggeste pizzaen i frysedisken, sier Karen Skøien, produktsjef i Orkla.

Her kan du se en av de andre nye reklamefilmene:


- Gøy å jobbe med Per Høj
Produktsjef Skøien skryter av samarbeidet med Per Høj og mediebyrået OMD.

- Det har vært utrolig lærerikt og ikke minst gøy å jobbe med Per Høj som jo er best i klassen på dette området. OMD, med senior medierådgiver Gino Ismail i front, har også gjort en kjempejobb med plasseringen av det kreative så her er det bare å glede seg til å se mye til Big One i mediebildet i ukene fremover, fortsetter Skøien.

Kampanjen skal gå på TV, radio, printannonser, sosiale medier og utendørs.