Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har for 13. året på rad kåret de beste kreative arbeidene som er laget i bergensområdet i prisutdelingen Kuben og denne gangen i en heldigital utdeling ledet av Hasse Hope.

Anti ble i år den soleklare vinneren med syv kuber. De vinner for arbeid gjort for Visit Bergen, Britannia Hotel og ONiO i kategorier som illustrasjon, tekst, motion graphics og håndverk.

Reklamekollektivet stikker av med tre kuber, to av dem for restauranten Jaja i sosiale medier og identitet, samt en kube i kampanje for kunde NextGenTel.

Folkets pris gikk i år til Haltenbanken for sitt godt utførte arbeid for Universitetsmuseet i Bergen.

Øvrige vinnere med én kube hver ble Apriil for kunde Skyss, Knowit Experience for kunde Fjordkraft, Cure for kunde Vimond Media Solutions, Idean for kunde COOP Norge og Box Marketing for kunde Eie Eiendomsmegling Bergen. I studentklassen vant Stine Bortheim og Egenart magasin.

28 byråer deltok i konkurransen og det er ny rekord. 14 av dem fikk nominasjoner og ni kunne notere én eller flere kuber.

- Dette viser at bredden blant de bergenske byråene er økende, og ikke minst at kreativiteten er på topp. Vi ønsker å rette en stor takk til juryen som har lagt ned et kjempearbeid for å kåre de verdige vinnerne, sier Hans Martin Opsal, konstituert daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen i Bergen.

Juryen for SRF Kuben 2019 bestod av juryleder Catharina Eberlin fra SMFB, Ole Andreas Finseth fra Kitchen, Elin Minde fra Fasett, Marianne Christie Ryalen fra Los & CO og kunderepresentant Sverre Krogsrud fra NextGenTel.