Sbanken feirer 20 år med å sende ut personlig videohilsen til over 200.000 kunder. 

- Det er nå 20 år siden Sbanken startet opp som Norges første heldigitale bank, og med det ristet liv i en temmelig konservativ bransje. Vi ønsker å feire jubileet gjennom skreddersydde hilsener til alle våre kunder, for det er først og fremst de vi er til for, sier Thomassen.

Banken har samarbeidet med Storm 121 og har laget 120.000 unike filmer tilpasset hver enkelt mottaker etter sistnevntes fornavn.

- Løsningen fra Storm 121 gir oss en anledning til å by på oss selv og vise frem det glimtet-i-øyet vi er kjent for å ha. Vi har alltid utfordret på kundenes vegne, og har ingen planer om å stanse med det første. Nettopp det er et viktig aspekt i denne videoen, som gis gjennom en hilsen fra meg personlig. Dette forplikter, men er slik jeg alltid har jobbet i Sbanken – og skal fortsette å gjøre, sier Thomassen. 

I hovedrollen i jubileumsfilmen finner vi Sbanken-direktør Øyvind Thomassen og her kan du se en av filmene. 

Administrerende direktør Martin Nerstad i Storm 121 sier han er stolt av samarbeidet med Sbanken.

- Sbanken har alltid vært og er en tydelig utfordrer i en etablert bransje, og det er alltid gøy å få lov til å jobbe med en leken utfordrer, sier han. 

- Sbanken er en av de første bankene som har tatt i bruk denne teknologien i større skala på nordisk nivå, og vi er veldig stolte av dette samarbeidet, sier partner og gründer Ronald Heyerdahl Griffin i Storm 121.

Storm 121 ble startet av Øyvind Kvamme-Vik og Ronald Griffin i 2017 under navnet PVM House, og har utviklet en teknologi som muliggjør effektiv utsendelse av filmer som er personifisert til hver enkelt mottaker.