Løvenskiold Handel har valgt Morgenstern som nytt reklamebyrå for merkevarene Maxbo og Maxbo Proff. Morgenstern danket ut seks andre byråer i pitsj-kampen om kunden. 

Det er Eirik Mikalsen som får ansvar for kontoen hos Morgenstern. 

- De er uvanlig trivelige folk som tåler rake pucker. I mylderet av prisbomber og ellegrille dager, vil de nå ta faghandelen tilbake, noe jeg håper vi kan hjelpe dem med, sier Mikalsen i en melding. 

Den første oppgaven Morgenstern fikk, var å utvikle et nytt kreativt konsept for Maxbo. Kreatørene Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke sier at de allerede har «sniklansert» konseptet i år, men skal brette det mer utover i 2021. 

- Maxbo er en faghandel der du får hjelp til å gjennomføre all verdens bygg- og hageprosjekter. Kundene er alt fra entreprenører og håndverkere, til glade amatører som aldri har holdt i en drill. Enten du kan ditt verktøy eller har ti tommeltotter, skal du som kunde i Maxbo alltid kunne snakke med noen som vet hva de snakker om, sier de.  

- Har kreativt kraft og ressurser
Linda Ege, merkevare- og kommunikasjonssjef i Løvenskiold Handel, var ansvarlig for pitsjen, og sier at dette var en grundig, men effektiv prosess.

- Vi inviterte først inn seks byråer, som senere ble til tre. Det var viktig for oss å få et tilstrekkelig inntrykk av alle sammen, men samtidig ha respekt for tiden til de involverte, sier Ege. 

Til slutt endte altså «utfordrerbyrået» Morgenstern med å trekke det lengste strået. 

- Morgenstern overbeviste oss om at de både har den kreative kraften samt ressursene som trengs for å håndtere oss som kunde. Rett og slett en veldig god match, sier markedsdirektør i Løvenskiold Handel, Eirik Grønlie.

Les også: Internasjonal boikott av svenske Oatly: - Vi elsker at fansen kritiserer oss