Reklamebyrået Maverix henter Cecilie Sørdal Ulseth fra TV 2 som prosjektleder. Byråleder Linda Nordheim forteller at Ulseth er akkurat den personen de har lett etter. 

- Hun har med seg erfaringer fra både produksjonsselskaper og TV 2, som jeg er sikker på vil være med på å utvikle oss i Maverix, sier Nordheim.

Nordheim poengterer også at Ulseth er godt vant med å sjonglere hundre baller i luften samtidig, sier hun.

- Jeg er veldig happy med at vi har fått med oss Cecilie på laget, og det er ingen tvil om at hun er en «maverick», sier Nordheim.

Videre legger Nordheim til at byrået har hatt en fantastisk vår og sommer med mange nye kunder og prosjekter.

- Den voksende oppdragsmengden krever erfarne prosjektledere, som styrer prosjektene med høyeste presisjon og har evnen til å samarbeid og være fleksible både innad i organisasjonen og ikke minst ut mot våre kunder og samarbeidspartnere, sier Nordheim.

Les også: Maverix-gründere i pluss - nå sikter de mot 30 millioner i 2019

- Må bare kaste seg på det
Ulseth har jobbet i TV 2 siden 2011, som journalist, vaktsjef, researcher og planlegger i Nyhetene. Hun har stått for planlegging av Nyhetskanalen sine sendinger til blant annet Stortingsvalg, Statsbudsjett og 22.juli-rettssaken

- Jeg er veldig stolt og ydmyk over tilliten jeg har fått. Maverix har levert imponerende produksjoner, har spennende planer og jeg har gledet meg til å ta fatt på arbeidet, sier hun.

I Maverix kommer Ulseth til å møte flere tidligere TV 2'ere som i sin tid ble gründet av blant andre Jan Ove Årsæther som var nyhetsdirektør i kanalen. 

Byrået har også hentet flere ansatte fra kanalen. 

Les også: TV 2-leder til Maverix

Det nye tilskuddet i Maverix-stallen har også jobbet med planlegging av store journalistiske satsinger, prosjektledelse og sosiale medier. Før sin tid i TV 2 jobbet hun i Nordisk Film og Limelight. 

- Når en slik mulighet dukker opp må man bare kaste seg på det, sier Ulseth.