Panteselskapet Infinitum, som eier og drifter pantesystemet i Norge, går offensivt til verks for å få nordmenn til å pante mer. Selskapet har nemlig med seg verdensmester Karsten Warholm i deres nye kampanje. Infinitum ruller nå ut en bred informasjonskampanje med deres ambassdør Warholm i spissen.

– Vi går ut i alle kanaler med budskapet om hvor viktig det er å pante alt, og at en boks eller flaske med drikkevare kun er til låns, sier Randi Haavik Varberg, direktør for informasjon og marked i Infinitum.

Se den nye reklamefilmen her:


- Ni av ti
Infinitum sier at nordmenn er verdensmestere i panting, men at vi fortsatt har en vei å gå.

- I dag pantes ni av ti flasker og bokser her til lands. Vårt mål er å få inn den tiende også, sier Varberg.

Nå håper selskapet at den populære hekkeløperen skal bidra til at flere panter. Kampanjen vil gå på radio, TV, i sosiale medier og digitalt ut året.

- Vi har varierende trykk gjennom perioden, men kampanjen skal gå resten av året, sier Varberg.  

Også mediefavoritt
Warholm er ikke bare en populær friidrettsutøver, han er også journalistenes favoritt.

I Aalunds PR-barometer for 2019 undersøkte Aalund hvilken idrettsutøver landets journalisters synes er best på mediehåndtering. Warholm ble kåringens soleklare vinner.

Les også: Warholm topper ny kåring: - Det betyr mye for meg

Infinitums kampanje er utarbeidet i samarbeid med Pulse Communications, som har utviklet og produsert hele kampanjen, og mediebyrået OMD. Reklamefilmen er produsert av Heimlich AS med Sune Eriksen på regi.