Henning Tunsli blir styreleder i Atyp. Tunsli er daglig leder i Penetrace og har nesten 30 års bransjeerfaring som rådgiver for landets ledende annonsører. 

- Det er få, om noen, som kjenner annonsørenes merkevarestrategiske behov bedre enn Henning. Derfor er jeg svært fornøyd med at han skal være med på å forme Atyp sin vei videre, sier daglig leder Hågen Pettersen i Atyp.

Les også: Nytt reklamebyrå vil omsette for 150 mill.: - Vi har sett på ulike modeller over tid

Tunsli startet selv opp Penetrace, som har utviklet seg til et miljø som leverer teknologi for merkevareanalyse, salgsmodellering og effektmåling av kampanjer til annonsører i nærmere 40 land.

- Henning sitter på en unik kompetanse. Med blikk for kommunikasjon og teft for forretningsutvikling blir han en viktig ressurs for byråets videre utvikling, fortsetter Pettersen i Atyp.

Tunsli sier at at Atyp har fått på plass en unik organisering av sin reklame- og mediekompetanse.

- Noe som gjør dem svært attraktive for norske annonsører, sier Tunsli.

Han sier han ikke nølte med å takke ja til styreleder-jobben.

- Å bidra med å forme fremtiden til et heleid norsk byrå, med ambisjoner om å levere toneangivende kreative jobber på tvers av alle kanaler, var en oppgave det var lett å si ja til. Den gjengen jeg har blitt kjent med i Atyp nå, har alt som skal til for å markere seg helt i toppen av bransjen, sier Tunsli.