Reklamebyrået Fuel har vunnet Fornebu S som ny kunde etter en byråkonkurranse. Fornebu S er et kjøpesenter eid og forvaltet av KLP Eiendom. 

- Det er en tillitserklæring å vinne en pitsj mot etablerte konkurrenter, senior rådgiver i Fuel Benedicte Unhjem Johansen.

Destinasjonssjef på Fornebu S Jim Thorshaug Rengård sier de søkte et fremoverlent byrå.

- Et byrå med bred kunnskap rundt både konsept, design og produksjon og som klarer å håndtere både store og små utfordringer fra markedsavdelingen vår, sier destinasjonssjefen.

Fuel har allerede jobbet en stund med Fornebu S og har sammen med fotograf Fred Jonny jobbet frem Fornebu S sin profil og sommerkampanje. Kampanjen er allerede å se i magasiner, digitale flater, utendørs og i sosiale medier. 

- Nå gleder vi oss masse til å fortsette å utvikle og produsere effektive kampanjer som skal bidra til å skape gode resultater for Fornebu S, sier Fuel-rådgiver Johansen.

Reklamebyrået sier de har hatt et godt trykk på kundefronten og unngått permitteringer i vår til tross for koronasituasjonen.

- Med en stadig økende vekst har vi også en spennende høst foran oss. Til dette trenger vi nye viktige ressurser og søker i disse dager etter både en dreven kreatør og UX-designer som ønsker å være med på vår reise, sier daglig leder Thomas Gude

Fuel jobber i dag på kunder som Ringnes, Solo, Mesterbakeren og Diplom-Is.