I kamp med 15 andre byråer var det Tanti Randi, som stakk av med avtale med Utdanningsetaten. Byråleder og grunnlegger Tore Woll, beskriver pitsjen som «en usminket, men prestisjefylt anbudskonkurranse», der Tante Randi endte opp som seierskvinne foran byråer som TRY, Per Høj, GK, Creuna og Dinamo.

- Som for de fleste andre har koronatiden vært tøff også for oss, men samtidig har vi vunnet noen seiere som tyder på at vi er i ferd med å etablere oss på den øvre delen av tabellen, mener Woll. 

Avtalen med Utdanningsetaten blir en av de større avtalene byrået har hatt til dags dato, og er også for øvrig den største pitsjen de har vunnet. Kontrakten er på to år med mulighet for to års forlengelse, med ett år av gangen. Avtalens verdi er på opp til 16 millioner kroner. 

Woll forteller at byrået allerede er godt i gang med arbeidet, og han beskriver de som en «fantastisk fremoverlent gjeng».

- Vi har allerede samarbeidet om å lage Osloskolene sitt bidrag til Digital Pride, en løsning vi alle er veldig stolte av. Så skal vi bruke sommeren til å innhente innsikt om elever i 10. klasse, og finne ut hva som er deres drivere rundt å velge videregående studieretning. 

Her kan du se den første reklamefilmen Tante Randi gjorde for Utdanningsetaten. 

 

I tillegg til Utdanningsetaten, har byrået også fått Bysykkel, Airthings og det internasjonale fiskesertifiseringsbyrået Marine Stewardship Council på kundelista de siste månedene.

- Det som virkelig føles bra, er at vi stiger i gradene ved å være tro mot Tante Randis kjerneverdier: medmenneskelighet, innsats, tett bånd og kollaborasjon. Vi er et ambisiøst miljø, og jeg merker at vi er blitt mye bedre på det aller meste i løpet av det siste året – spesielt har vårt kvalitative innsiktsprodukt «Slabberas» vist seg å være veldig verdifullt for både oss og våre kunder, sier Woll.

I dag teller byrået 11 fast ansatte og to praktikanter. Byrået fortsetter å gå i pluss siden oppstarten i 2017, men omsetningen faller med drøye to millioner kroner sett opp mot 2018, og ender på rundt 12 millioner kroner.

Resultat før skatt bedres derimot noe mot fjoråret og ender på rundt en halv million kroner. 

Fra venstre på bildet ser du Ragni Reitan Haugum, prosjektleder, Tore Woll, kreativ leder/tekstforfatter, Tante Randi, forbilde, Turid Woll, kulturminister, Mona Torgersen, senior grafisk designer. Oda Lisberg, junior tekstforfatter/praktikant, Kim Follesøy-Thuen, senior Art Director, John E. Njoki, senior digital kreatør, Tindur Jensson, prosess- og produksjonsleder, Malin Vækerø, junior grafisk designer/praktikant, Zakarias Nadir, senior Art Director og Glenn Haugen, senior tekstforfatter.  Magnus Flø, strategisk planner, var ikke med på bildet.