Sommeren 2020 blir sannsynligvis en av de mer lokale felleseriene for nordmenn i moderne tid. Det blir svært mange som må feriere mer enn de pleier i Norge.

Og nettopp da, når hytta føles mindre enn noen gang, kan det være fint å sette på en lydbok og reise bort fra alt sammen med ørene. Det er i hvert fall buidskapet fra Storytel. 

- Jeg tror mange ser konturene av sommerferien med mye familie på én hytte over ganske lang tid. Så jeg føler at produktet lydbok aldri har vært mer aktuelt enn akkurat denne sommeren, sier markedssjef i Storytel, Fride Von Porat.

Det er reklamebyrået Morgenstern som står bak filmen, som tar turen helt tilbake til andre verdenskrig, og hvor det spilles på både humor og en mor som trenger litt alenetid mens hun er sammen med barna sine. 

Det er Morgenstern-teamet Torkild Jarnholt og Bjørnar Buxrud som står bak det kreative og med seg på laget har de fått tildligere Pol-partner, prisbelønt AD og makker til Janne Brenda Lysø, Stian Johansen. Johansen er i dag tilknyttet produksjonsselskapet Willy Nikkers som regissør.  

- Jeg likte veldig godt denne ideen fra Torkild og Bjørnar. Reisen fra 1945 og frem til ferdig film var både morsom og utfordrende å bryne seg på. Spesielt siden jeg ikke forstår tysk, sier regissør Johansen.

Les også: Norsk stjerneteam bryter opp: - Både trist og vemodig

Daglig leder og rådgiver i Morgenstern, Ole Kristian Hustad er mektig imponert over nivået til Johansen og Willy Nikkers. 

Stian er en regissør med et svært skarpt øye for detaljer, sier Hustad om arbeidet. 

Her kan du se den nye reklamefilmen til Storytel: