Fjord Norge, som vanligvis jobber med å markedsføre Vestlandet mot et internasjonalt publikum, har måttet omstille seg til å jobbe mot norske turister på grunn av koronapandemien. Som en del av en ny norgeskampanje, har Fjord Norge sammen med Avinor produsert en film som viser frem Vestlandet i alt sitt mangfold.

- Denne filmen gir meg gåsehud og får virkelig Vestlandshjertet til å banke av stolthet. Målet med filmen og kampanjen er å gjøre Vestlandet til et opplagt valg for norske turister. I god dugnadsånd har vi med oss partnere i og utenfor reiselivet for å sikre en målrettet distribusjon av filmen. Det er ekstra kjærkomment i en tid der reiselivet selv har svært begrenset mulighet til å kjøpe seg synlighet, sier Stein Ove Rolland, administrerende direktør i Fjord Norge.

For at filmen skal treffe seerne best mulig, har Fjord Norge valgt å slå seg sammen med teknologiselskapet Storm 121, som har utviklet en løsning som gjør det mulig å automatisk skreddersy filmen til den enkelte mottaker. 

Seeren kan eksempelvis adresseres direkte med navn, eller man kan bytte ut deler av innholdet til å passe hver mottaker.

Avinor, Sparebanken Vest, Nordic Choice Hotels, De Historiske og Coop Hordaland er blant de som samarbeider med Fjord Norge AS for å distribuere filmen og løfte reiselivet på Vestlandet.

- Denne sommeren vil for mange handle om å utforske vårt langstrakte og flotte land. Vi har i denne runden valgt å promotere vakre Vestlandet, og synes Fjord Norge sitt forslag om å lage en personlig videohilsen til alle Avinors nyhetsbrevmottakere var unik mulighet. Vi håper de retter blikket mot vest – og flyr til flyplassene våre der – og videre ut til alle de unike opplevelsene som venter, sier Petter Norstrøm, leder for digital passasjerkommunikasjon i Avinor. 

Se filmen her!