Neste uke starter Powers nye kampanje kalt «Legg ekstra power i hverdagen». Kampanjen sparkes i gang med en reklamefilm som har hentet inspirasjon fra trickshot-bølgen på YouTube, og det er Schjærven reklamebyrå som står bak.

– Vi ønsket en «power-full» og leken vri på augustkampanjen der produktene våre spiller en rolle. Trickshot-idéen fra teamet i Schjærven passet det perfekt, sier nordisk markedssjef i Power, Johannes Ittelin-Brynildsen.

Her kan du se den nye reklamefilmen:


- Med eller uten filmtriks
«Trickshots» startet med at biljardspillere utførte vanskelige triks med biljardballen. Med YouTube og andre sosiale medier har dette begrepet utvidet seg til å omfatte alle mulige spektakulære og mindre spektakulære triks som filmes og legges ut.

- Og ikke bare innenfor sport, kan kreatører Øyvind Leonsen og Jon Erik Skiælder fortelle.

- Det er like vanlig å lage trickshots hjemme på kjøkkenet eller på badet ved hjelp av enkle hjelpemidler. Dude Perfect er en av de mest populære aktørene, som har over 50 millioner følgere hver uke, sier de to Schjærven-kreatørene.

Ansvarlig produsent fra Clockwork, Bruno Ø. Kvae sier deres ambisjon var å utføre alle triksene i filmen uten visuelle effekter.

- Så får du heller gjette selv om triksene som studentene utfører er gjort med eller uten filmtriks, sier han med et smil.

Teamet fra Schjærven besto av nevnte Leonsen og Skiælder, samt Tone Bedzeti og Ståle Schjærven. Filmen er regissert av Lars Tovik fra Oslo Assembly.