Inn døren kommer Shirin Pakzamir, Ragnhild Synnes og Hege Johansen, som alle har gått inn i prosjektlederrollen hos Pol.

Shirin Pakzamir kommer til Pol fra stillingen som Prosjektleder og Operating Manager i SKOG, Ragnhild Synnes kommer fra det danske byrået Yellow, hvor hun de siste årene også ledet Norgeskontoret, mens Hege Johannessen kommer til Pol fra Hausmann hvor hun har innehatt stillingen som Chief Operating Officer.

- Vi er veldig heldige som har fått inn så flinke og hyggelige folk i løpet av koronatiden, sier daglig leder i Pol, Kjetil Botten Skogly, før han fortsetter:

- Sterk prosjektledelse er alfa omega for gode kundeopplevelser og effektive prosesser og derfor har vi alltid sagt at prosjektlederen er navet i samarbeidet med kundene våre, sier han.

- Kommer til å måtte øke kapasiteten fremover
Alle tre er allerede godt i gang med både nye og etablerte kunder i Pol. Byrået har også vunnet fire nye kunder i Corona-perioden, som har ført til økt behov for kapasitet hos byrået, uten at de vil nevne hvilke kunder det er snakk om i denne omgang. 

- Vi har klart å holde trykket oppe i Corona-perioden uten oppsigelser, og vi har vunnet fire nye kunder i løpet av perioden óg, som har ført til at vi har måttet øke kapasiteten - og kommer sannsynligivs til å måtte øke kapasiteten ytterligere på flere områder fremover, sier Skogly.

Han forteller at det har gått forholdsvis fint med Pol under Corona så langt, selv om bransjen sett over ett nok har merket strammere tider.

- For det første så har vi en ganske bred og balansert kundeportefølje, og det har hjulpet oss mye. Vi hadde også noen kunder som sa «vi sees senere», men så har vi også mange store og små kunder som har valgt å kjøre på videre, sier han.

- I tillegg bestemte vi oss for å prøve å unngå permitteringer og holde alle i fullt arbeid. Vi tok en dag av gangen, og hele byrået brettet opp ermene og jobbet mer eller mindre døgnet rundt for å få til dette. Dag-til-dag-fokuset ble etterhvert til ukesperspektiv, og så fra måned til måned.

- Kommer utelukkende av dugnadsarbeid
Try-konsernets byrådatter Pol passerte en milepæl i 2019 da byråinntekten for første gang oversteg 50 millioner kroner. Den landet på 51 millioner kroner, opp 13 prosent fra 2018. Samtidig økte antall ansatte fra 29 til 35.

Kampanje har tidligere i våres omtalt at Pol har hatt nok å gjøre de siste månedene. Byrået jobber blant annet med store annonsører som Norsk Tipping, Audi og Telenor.

Les også: Pol gir gass gjennom koronakrisen: - Har hatt for å mye å gjøre

- Hvordan har det gått omsetningsmessig i perioden?

- Vi har klart oss bra, noe vi er veldig fornøyd med, og som utelukkende kommer av dugnadsarbeid. Vi har vært heldige og gode, og vi har opplevd en økning i omsetning sett opp mot samme periode i fjor. Det er vi veldig fornøyd med selvfølgelig.