Strim ble lansert av Riks TV i 2018 som et alternativ til kabel-TV-boksen. Målgruppen er folk som ikke lenger abonnerer på tradisjonelle tv-pakker, men som ønsker seg et pakketilbud på strømme-TV-tjenster. De har samlet innhold fra kanaler som HBO Nordic, Viaplay, NRK TV, TV 2, TV Norge og TV3. 

Les mer: Norsk strømmetjeneste vil bli TV-bransjens svar på Vipps

Nå ruller Strim ut en ny reklamekampanje for å minne seerne på en nær TV-fortid helt uten valgfrihet.

- I dag er det utrolig mye bra innhold tilgjengelig til enhver tid, og det er lett å glemme at det omtrent ikke fantes noe som het valgfrihet for bare få år siden. Internett har snudd opp-ned på TV-virkeligheten og det er det mange grunner til å være glad for, sier markedssjef Hilde Vikane i Strim.

Det er Morgenstern som står bak reklamekampanjen. Team på jobben har vært Bjørnar Buxrud og Torkild Jarnholt. Ole Hustad er konsulent og Mona Larsen prosjektleder. Regi er ved Mikael Samuelsen og produsent har vært Yakob Changezi.

Her kan du se reklamefilmene i den nye kampanjen. De spilles av etter hverandre.