Årets tredje Sølvfisk er nå delt ut og det er reklamebyrået Dinamo som vinner sølvfisken for mars måned med filmen «Den aller beste følelsen». Reklamen er laget for Kreftforeningen og juryen lot seg imponere av filmens varme og fine formidling. 

Filmen er produsert av Mone Mikkelsen og produksjonsselskapet One Big Happy Family med Halfdan Ullman Tøndel på regi.

Her kan du se reklamefilmen:


- Et emosjonelt tema
Sølvfisk-juryen, som er ledet av juryformann Kjetil Botten Skogly, skriver følgende i sin begrunnelse:

- I en tid hvor mange annonsører jobbet hardt med å tilpasse markedsføringen til koronakrisen, går sølvfisken denne måneden til en annonsør som belyser en annen krise - når barn rammes av kreft, skriver juryen.

- Et vanskelig og emosjonelt tema belyses med bruk av innsikt som treffer og med en varm og fin formidling av mors følelser av å høre lyden av gutterommet. Sølvfisken for mars går til Kreftforeningen og Dinamo for «Den aller beste følelsen», fortsetter juryen.

Les mer om årets jury her: Disse skal kåre årets beste reklamefilmer

- Handler også om håp
Teamet bak i Dinamo forteller at de er både stolte og glade over å motta Sølvfisken for «Den aller beste følelsen».

- Å jobbe med Kreftforeningen er noe av det fineste man kan gjøre, og da er det ekstra stas at arbeidet vi har gjort sammen faller i smak hos andre, sier teamet.

- Vi vil vise at kreft også handler om håp og kjærlighet. At lyden av en gnålete gitar kan være den vakreste lyden noensinne, fordi du trodde du kanskje aldri ville høre den igjen. Historien i filmen er basert på en kollegas egne opplevelser, og det gjør også at denne Sølvfisken ekstra sterk for alle oss i Dinamo.

- Vi håper å vise flere at ved å støtte Kreftforeningen, så er du med å gi enda flere mennesker den aller beste følelsen i livet. Og hvem vil vel ikke det, fortsetter teamet.

Det kreative teamet besto av Kari Sørby og Hannah Hagtvet Hjeltnes, med Ivar Vereide som rådgiver, prosjektleder Hanne Løchen og designer Kate Hagen.

Pol og Morgenstern vant Sølvfisk i henholdsvis januar og februar.