Årets jurysammensetning i Mediaforums mediepriser er klar og jurygeneral for Medieprisen, Sten Bråthen, sier han nå, sammen med sin jury, er klar for å dypdykke inn i konkurransen og finne arbeid som utmerker seg. Bråthen er strategidirektør i Mediacom og har lang fartstid innen markedsanalyse, på annonsørsiden og i reklamebyrå. Han vant også Mediaforums Æresprisen i fjor.

- Det er utrolig hyggelig å se den enorme responsen vi har fått fra dyktige bransjefolk som gjerne vil være med å juryere årets caser i Mediaforums mediepriser. Vi skulle gjerne hatt med absolutt alle søkere, men det hadde nok blitt ganske uhåndterlig, selv for rutinerte juryledere, sier Bråthen. 

Daglig leder i Mediaforum oppfordrer nå alle til å sende inn sine beste case før fristen utløper 10. august.

- Medieprisen henger høyt, og det skal den også gjøre. Jeg mener vi står i en viktig tid for å løfte opp og frem inspirerende arbeid om ikke enda viktigere enn noen gang, og jeg håper vi får inn mange gode case som blåser oss litt av banen, sier Anette Isachsen, daglig leder i Mediaforum.

Fire klasser
Medieprisen deles ut i de fire kategoriene: «Mediestrategi», «Mediekreativitet», «Mediekanal» og «Mediekampanje».  Bråthen har det overordnede ansvaret og med seg har han valgt erfarne juryledere innenfor hver kategori. «Mediestrategi» ledes av Sverre Vinje (Carat), «Mediekreativitet» ledes av Lena Sarset (Red dentsu X), ­«Mediekanal» ledes av Jo-Øystein Slinde (JCDecaux Norge) og «Mediekampanje» ­ledes av Håvar Sesseng (Starcom).

- Jeg er kjempeglad for å ha fått med meg en solid sammensatt gjeng med innsatsvillige og kompetente folk som skal juryere bidragene. Nå gleder vi oss til å lære mer om alle de gode jobbene som har vært gjort det siste året fra mediene. Husk å sende inn, sier juryleder Håvar Sessen som altså leder Mediekampanje-kategorien. 

Her kan du se alle jurymedlemmene fordelt på kategorier og dette er juryen i kategori Mediestrategi:

Sverre Vinje, Carat (leder)

Marius Huseby Gulbrandsen, Orkla

Liv Titlestad, Starcom

Hanne Henriksen, TryOpt

Erlend Ytreeide, Vizeum

Rune Albertsen, GroupM      

Lise Kjær Kristoffersen, Tine

Thomas Johansen, PhD

Anne Bolstad, Schibsted

Erik Andreas Christensen, Brynild Gruppen

Rene Valen, IUM

Ricardo Cuilenheim, RED dentsu X

 

Dette er juryen i kategori Mediekreativitet:

Lena Sarset, Red dentsu X (leder)

Camilla Guse Stenshorne, MediaCom

Hanne Gilje Sekse,TryOpt

Stian Stark Husby, JCDecaux

Tove Larsen, Ipsos

Andreas Hatlevik, DN

Espen Barås Bye, FLOKK Media

Anniken Aas-Jakobsen, OMD

Henrik Arneberg, Schibsted

Christoffer Nergård, PHD

Tommy Torjesen, Cav.ai

 

Dette er juryen i kategori Mediekanal: 

Jo-Øystein Slinde, JCDecaux Norge (leder)

Amanda Bostad, PHD

Per Toset, Mindshare

Kristian Lühr, Carat

Vilde Kristine Darvik, Egmont

Josephine Messa, Aller Media

Bjørn Erik Broady Aasebø, MTG

Cecilie Skjøren, Mediacom

Janice Fingal, DN

Håkon Vierdal, TryOpt

 

Dette er juryen i kategori Mediekampanje:

Håvar Sesseng, Starcom (leder)Kyrre Edquist-Hansen, Nucleus

Aleksander Steinsvik, Carat

Isabelle Vromant, VG

Christina Sørensen, Wavemaker

Martin Wenstad Janssen, Aller Media

Nora Ødegaard, OMD

Erik Holm, Spiff

Rick Holmen, IUM

Ina Svarød, TRY

Elisabeth Johnsrud, Egmont

Jannicke Josefsson-Ruud, GK (f.o.m.august)