- Norsk sommer er magisk, og vi synes selvsagt det er utrolig gøy å bruke filmen i en rekke markeder i tillegg til det norske, sier Lene Briseid, Head of Marketing Social Beverages PepsiCo Nordic, før hun fortsetter:

- SMFB har gjort en fantastisk innsats og laget en film som oser av sommerglede!

I tillegg til TV vil filmen gå digitalt og utendørs. Det er produksjonsselskapet All Images, med Jeton Kacaniku på regi, som har laget filmen i samarbeid med SMFB. 

- Vi synes selvsagt det er skikkelig stas å få lov til å lage en kampanje som kobler Pepsi Max til magiske sommerøyeblikk og som skal brukes internasjonalt. Filmen er produsert in-house i samarbeid med All Images, og vi hadde noen flotte opptaksdager med norsk sommer på sitt beste, sier Vibeke Hauge, kundeansvarlig rådgiver i SMFB.

Jobbet med Pepsi Europa
Det er Linus Hjellström og Pia Ølstad som er kreatører på kampanjen, og de har jobbet tett med Pepsi Global for å lage skreddersydd innhold til alle markedene.

- Det er mange flinke folk i Pepsi-systemet, og det har vært veldig lærerikt å jobbe tett med det nordiske teamet som vi kjenner godt, men også resten av det europeiske markedsteamet. Vi er over snittet glad i norsk sommer, så godt å få vise den fram til så mange! Det blir nok noen bokser med iskald Pepsi Max på stranda i sommer, sier teamet.

Se filmen her: