Etter en omfattende byråkonkurranse har kollektivselskapet Brakar, merkenavnet på kollektivtrafikktjenestene i Buskerud, valgt Los & Co som reklamebyråforbindelse. Byrået ble valgt i skarp konkurranse med 17 andre tilbydere, og rammeavtalen varer inntil fire år. Avtalens totalverdi skal ligge på åtte millioner kroner.

- Vi fikk inn 18 bidrag – alt fra lokale byråer til de største reklame- og PR-byråene i Oslo. Utslagsgivende for at Los & Co vant, var at de hadde levert inn et tilbud med et høyt kvalifisert team både med tanke på utdannelse, arbeidserfaring og tidligere prosjekter de har deltatt i. Byrået har erfaring fra en rekke prosjekter og oppdragsgivere som er relevante for Brakars oppgaver, virksomhet og samfunnsansvar, sier Kjersti D. Nordgård, salgs- og markedssjef i Brakar.

Ifølge Brakar var det ikke stor prisforskjell mellom tilbyderne, og kollektivselskapet peker på at oppdragsforståelsen til Los & Co ble avgjørende.

- De har stålkontroll på sin metodikk og forstår Brakars plass i samfunnet, sier Nordgård.

Har god erfaring med transportselskaper
Fra før av har Los & Co god erfaring med å jobbe med transportselskaper som Ruter, Nettbuss (nå Vy), Statens Vegvesen og Flytoget. I tillegg har byrået jobbet med SAS og hatt Hurtigruten som kunde siden 2009.

Byrået gleder seg til å bruke denne erfaringen i samarbeid med Brakar.

- Vi synes det var spennende å bli utfordret av en aktør som spiller en så viktig rolle i utviklingen av en hel region. Kommunikasjonen må både speile oppdraget og ta hensyn til at de møter veldig mange ulike interessenter på veien, sier stilling Christin Elvegård, kundeansvarlig og rådgiver i Los & Co.