Rema 1000 var først ut da TV 2 satte i gang kampanjen «Reklamepause i reklamepausen». Den går ut på at kaprer TV 2 utvalgte reklamefilmer for å hylle annonsørene som velger å annonsere hos dem i koronakrisen.

- Det at annonsørene er til stede på TV 2, gir positive ringvirkninger for både folk og virksomheter. Det har vært mange som har «takket» de siste ukene, og dette er vår hyllest, til alle som utgjør mangfoldet i Medie-Norge.  Gjennom det bidrar til de til å støtte norsk innhold og journalistikk, sa Bjørn Gunnar Rosvoll, salgs- og markedsdirektør i TV 2, da kampanjen ble lansert.

Nå er TV 2 og reklamebyrået Heisholt Inc. klar med oppfølgeren, og denne gangen er det en Mills-reklame som avbrytes av TV 2. Racecar har gjort animasjonsarbeidet, Ekko Agency har stått for musikk og lydlegging, mens Linn Skåber har stemmelagt avbruddet hos Den Røde Gorilla.

Les også: Her bryter tv-kanalen inn i Rema 1000-reklamen: - Gjør det for å hylle annonsørene

Kreativ leder Erik Heisholt i Heisholt Inc. forteller at tilbakemeldingen på kampanjen har vært enorm.

- I tillegg til å bidra til at god journalistikk og underholdning kan produseres, så sørger produksjoner av gode reklamefilmer for positive ringvirkninger for en rekke folk og firmaer i Media-Norge. Selve kreasjonen av denne store kampanjen, er også ment som en inspirasjon til hvordan annonsører og kreative miljøer og mennesker kan finne sammen og tenke smart, positivt og nytt, nå når vi trenger det mer enn noen gang, sier han.

- Vi har aldri tidligere mottatt så mange positive reaksjoner og kommentarer som etter at «Reklamepause i reklamepausen» ble lansert med Rema 1000-kapring forrige uke, så vi tror dette blir lagt merke til både i mediebransjen, blant annonsørene og den «vanlige» seer, fortsetter han.