- I årets sommerkampanje forteller vi sommersultne nordmenn at de får ekstra mye sommer for pengene, sier markedssjef Kari Grothe Karlsen i Extra.

Mandag i neste uke fyrer lavpriskjeden Extra opp grillsesongen med to nye reklamefilmer hvorav en er viet mor og den andre far.

- Mer fokus på pris, med en tydelig og distinkt personlighet bak alt vi gjør, sier daglig leder i WAL, Herman Mueller Stormyr, sier om den nye sommerkampanjen. 

- Og med en herlig puddelrock-låt fra 80- og 90-tallsbandet Def Leppard?

- Det er for så skape en energi som jo også kler merkevaren ekstra godt. De som ser filmen skal få følelsen av at vi er på og at det er sprekt. Både Karsten Warholm-filmen og grillfilmen har trykk og mye bra energi og da passet denne låta godt, sier han.

Les også: Extra vraker Grillkongen og flytter fra Pol - starter sommersesongen med nytt byrå

Se mor dagdrømmer i ny grillreklame fra Extra her. 


Filmene er produsert av Einar film med Torstein Bjørklund på regi. Kampanjen for øvrig vil gå bredt på TV, online, radio, Snapchat og print.

Simen Frogner og Fredrik Bjørn er kreative ledere i WAL og kreativt team på den nye kunden.

- Extra er en spennende kunde som vi allerede har laget en del ting med. Vi gleder oss åpenbart til å jobbe med å styrke Extra-merkevaren i kampen mot de andre lavpriskjedene i tiden framover, og i første omgang håper vi at vi klarer å skape litt flermedial sommerstemning hos det norske folk, sier Bjørn som viser til den ferske sommerkampanjen.

Deler av teamet som jobber med Extra i WAL er byråleder Herman Mueller Stormyr, rådgiver og partner Andreas Borgen, prosjektleder Helle Jentsch, hovedteam Simen Frogner og Fredrik Bjørn, lead designer Kaja Isnes og innholdsprodusent og tekstforfatter Martine Gulbrandsen.

Her kan du se den andre reklamefilmen som er med å fyre opp sommersesongen for Extra.