We Are Live leverer en omsetning på 94 millioner kroner og et resultat på 7,2 millioner kroner. Det utgjør en resultatvekst på 14 prosent. Byråinntekten var på 44 millioner kroner (+ 5 prosent).

Byråleder Herman Mueller Stormyr mener veksten kommer som følge av mange års hardt arbeid. 

- Jeg opplever at vi er godt posisjonert i norsk reklamebransje, som en litt ung utfordrer, men samtidig ikke så unge lenger at det oppleves som skummelt å jobbe med oss. Vi leverer bredt. For mange kunder gjør vi alt fra posisjonering til kommunikasjonsutvikling til spredning av innhold, mens for noen er vi mer det tradisjonelle reklamebyrået med fokus på konsept- og kampanjeutvikling, sier han.

- Vi har også med oss eventbiten vår som er spesielt dyktige på  forbrukerrettede aktiviteter, dette opplever at gir en fin edge i mange byråkonkurranser.

Av 30 ansatte, har byrået nå 3,5 stillinger i permisjon som følge av koronakrisen.

- Dette skyldes et plutselig stopp i event- og sponsaktivisering. Disse menneskene er primært knyttet til denne delen av virksomheten. 

Herman Mueller Stormyr tror de skal klare seg trygt gjennom koronakrisen.

- Vi snudde oss fort når det smalt og var i løpet av få dager oppe på hjemmekontor. Det fungerte overraskende bra. Vi har takket være offensive kunder og folks innsats og omstillingsevne lagt bak oss noen svært effektive og gode måneder.

We Are Live fikk nylig Coop-kjeden Extra på kundelisten.

Les mer: Extra vraker Grillkongen og flytter kontoen til Pol