Til tross for koronavirus og en turbulent vå, skriver Try Innhold i en pressemelding at de merker stor pågang og derfor ansetter Eva Reppen som ny innholdsprodusent.

Reppen kommer nå fra stillingen som innholdsprodusent i Schibsted Partner Studio.

- Eva er en kreativ og veldig allsidig innholdsprodusent. Det passer bra inn i Try Innhold med alle de ulike type kundene og oppdragene vi har. Vi er veldig glad for at hun ville bli en del av teamet vårt, sier leder av Try Innhold-sjefen, Lene Vintervoll.

Reppen har en bachelor i reklame fra australske Edith Cowan University, og har jobbet ti år i ulike medie- og reklamebyråer, deriblant Los & Co og Marvelous. 

I Try Innhold skal Reppen jobbe med ulike former for historiefortelling for kommunikasjonshusets mange kunder.

- Try Innhold jobber med utrolig mange spennende oppdrag innenfor innhold, reklame, merkevarebygging og historiefortelling. Jeg er veldig glad for å være med på laget sammen med disse flinke folka, og gleder meg til å jobbe på mange engasjerende prosjekter framover, sier Eva Reppen.