Jørgen Brunborg-Næss vender tilbake til digitalmarkedsføringsselskapet Synlighet som han selv var med å starte opp i 2003. Brunborg-Næss kommer fra stillingen som spesialrådgiver webanalyse i Aller Media. 

– Dette er faktisk tredje gangen jeg starter i Synlighet. Jeg har hatt stor glede av å høste nye perspektiver fra både Aller og fra å jobbe i andre bedrifter. Den erfaringen ser jeg frem til å få brukt både for å gi verdi til kundene og for å løfte et allerede solid analysemiljø i Synlighet videre, sier Brunborg-Næss.

Øystein Svendsen Opperud​, byråleder i Oslo, er glad for å ha Brunborg-Næss tilbake i Synlighet.

– Den erfaringen og kompetansen Jørgen har opparbeidet er helt unik og utgjør en mangelvare i norske bedrifter. Med både dybdekunnskap fra utfordrende analytiske problemstillinger og en evne til å formidle, styrker han Synlighets eget fagmiljø, såvel som leveransene vi kan tilby våre kunder, sier byrålederen. 

Brunborg-Næss sier han i Synlighet skal få gjøre det han liker aller best.

- Jeg skal både få bryne meg på skikkelig vriene problemstillinger andre ikke har fått til, og jeg skal bruke tid på å grave frem de gullklumpene av innsikt ingen visste var der. I tillegg skal jeg gjøre mitt for å ytterligere øke både interessen og kompetansen for godt innsiktsarbeid hos både kolleger og kunder, sier Brunborg-Næss.

- Nå gleder jeg meg til å ta fatt på jobben som fagleder og til å bli kjent med Synlighet på nytt. Synlighet har siden sist doblet antall medarbeidere og har en bredere kompetanse enn da jeg skiftet beite for seks år siden, legger han til.