Fortum Norge har valgt PHD som sitt mediebyrå i Norge også for lokale aktiviteter. De har tidligere hatt ansvaret for de overordnede merkevarebyggende aktivitetene i hele Norden, mens Wavemaker har hatt resten av kontoen. Nå samler Fortum alt hos PHD.

Det inkluderer de lokale aktivitetene innen for mediestrategi, planning og mediekjøp for norske kampanjer.

- Fortum har en tydelig miljøprofil. Det er viktig for oss å kunne formidle bevisene for at vi tar bærekraft på alvor og ikke bare snakker om det. Vi investerer enorme summer i forskning og utvikling for å sikre energiproduksjon fra alternative fornybare kilder. Noen stikkord er vårr fokus på reduksjon av CO2-utslipp, plastgjenvinning og lading av elbiler. Ingen kan fikse klimautfordringene alene, men vi kan alle gjøre forandringer til det bedre og sammen kan få en renere verden, sier Morten Willumsen som er merkevare- og kommunikasjonssjef i Fortum.

Han mener PHD spiller en viktig rolle for å sikre at budskapet om å «Ta et grønt valg» når ulike målgrupper i riktige kanaler.

- Dette blir veldig morsomt, og vi er veldig glade for at Fortum også lokalt har gitt oss oppgaven om å skape bedre synergier både innenfor de mange produktene som ligger under Fortum-navnet, og med våre nordiske kolleger på et overordnet nivå, sier Marie-Louise Alvær, administrerende direktør i PHD.

Masha Scekic, kundeansvarlig for Fortum i PHD, roser Fortum for å være «en innovativ og fremoverlent» kunde. 

- Det har de nå sist bevist ved å bidra til å gjøre Bislett Games mulig tross covid-19 situasjonen, med de som initiativtakerne bak Impossible Games. Vi har fått fantastisk start på samarbeidet med lanseringen av det nye kommunikasjonskonseptet «Join the change», som nå er å se på de fleste flater, sier hun.