Shoots inngår partnerskap med Gitte Witt og Filip Loebbert. Byrået som ble etablert i 2017 som en hybrid mellom reklamebyrå og produksjonsselskap drives av Christian Melstrøm

- Når vi skulle gjøre en satsning rundt kommunikasjon av mat, var det et helt naturlig å få med Gitte & Filip på laget, sier byråleder Melstrøm.

Melstrøm sier det er en perfekt match.

- Gitte & Filip har en sterk posisjon, og produsert noe av det beste visuelle innholdet vi har sett innen mat og livsstil. For oss var det en perfekt match, hvor de tilfører en følsomhet og kvalitet inn i vår kommersielle produksjon av bilder, video og oppskrifter. Mat handler om følelser og stemninger, og der er Gitte & Filip så godt som uslåelige, fortsetter han. 

- Hva vil de gjøre i Shoots?

- Gitte vil være en slags konsulent og produsent på utvalgte oppdrag, men ikke gå inn i det daglige virket på samme måte som Filip. Filip jobber her til daglig som art director for kundene vi har innen mat og er fotograf og står bak bloggens visuelle profil, sier Melstrøm.

Shoots omsatte for 6.5 millioner kroner i 2019. Selskapet har ti ansatte og kontorer på Carl Berner i Oslo.