Fredag kveld slipper Telia sin nye reklamefilm som for første gang kobler de to merkevarene Telia og Get sammen. Filmen er også den første reklamen signert reklamebyrået Try etter at Telia i februar valgte å legge samtlige byråavtaler til Try-huset.

- Det er en ny reklamefilm i sentrum under taglinen «The Show Must Go Online». Det er hovedfilmen med det at internett trenger ikke du å tenke på, det gjør vi sammen, hilsen Telia og Get, sier markedsdirektør i Telia, Camilla Forberg, til Kampanje.

Les mer om Telias offensive planer her: Telekom-annonsører lar seg ikke stanse av koronakrisen: - Vil ikke si vi øker trykket

For å få litt ekstra trøkk i filmen har Telia og reklamebyrået kjøpt rettighetene til å bruke Queens 90-talls klassiker «The Show Must Go On». 

Her kan du se den nye reklamen:


Try-gjengen som står bak reklamen fikk ideen etter å ha sittet i joggebukse undervideomøter.

- Dette har jo blitt den nye hverdagen til folk. Vi satt i møter med Get og Telia iført joggebukse og tenkte at dette er noe mange kjenner seg igjen i, sier tekstforfatter Jonas Kopstad Grønnern i Try.

Tekstforfatteren sier det gikk en uke fra ideen ble presentert til filmen er klar for å vises på TV.

- Gjengen hos Telia og Get kjøpte ideen fredag ettermiddag og en uke etter går filmen på TV 2. Sånt pleier ikke være mulig, men takket være fantastisk innsats fra kunden, alle i Bacon og spesielt Andreas Riiser på regi, fikk vi det til. Goran Obad fikk den umulige jobben med å klarere en Queen låt på fem dager - og klarte det. Det har vært en spennende prosess, sier Grønnern. 

Reklamefilmen som skal gå på TV og i sosiale medier er produsert av Bacon med Magne Lyner og Ola Narum Berg som produsenter og Andreas Riiser på regi. 

Følgende personer var invovlert fra Try: Jonas Kopstad Grønnern, Lars-Kristian Harveg, Lars Joachim Grimstad, Egil Pay, Helge Gjertveit, Anja Sandberg, Hanan Jahr og Eline Rønneberg Vik. Samt Terje Johnsen, Thomas Fuglem og Tommy Lybekk.