Produksjonsselskapet Fastland flytter inn hos Bacon OSL, som dermed får tre nye regissører og en ny eksekutiv produsent om bord. Bacon signerer dermed Andreas Kleiberg, Eivind L, Marc Reisbig og produsent Audun Lyngholm Wittenberg.

- Vi har lenge fulgt med på Fastland-gjengen. Vi har den samme underliggende kreative drivkraften som motor, og en sammenslåing gjør oss rett og slett mer komplette ovenfor dagens marked. Vi ønsker velkommen til dyktige folk, sier Magne Lyngner, eksekutiv produsent produsent i Bacon. 

Produsent Audun Lyngholm Wittenberg sier Fastland og Bacon deler samme tankesett.

- Bacon deler vårt tankesett om å først og fremst fokusere på kreativitet og kvalitet, deretter kommer andre goder som en naturlig konsekvens, kvalitet er lønnsomt. Det er en viktig rekkefølge. Det Bacon leverer er sjukt imponerende og noe vi vil være en del av både i Norge og Skandinavia. Det blir inspirerende å jobbe videre med større muskler og et stort kreativt fellesskap, sier Wittenberg.

- Vi er de samme folka, bare med nye mailadresser, legger han til. 

Samarbeidet mellom Bacon og Fastland begynnner med umiddelbar virkning.

Les også: Bacon vant pris med Finn-reklame