For første gang på mange år toner TV-distributøren Canal Digital ned følelsene og de tårevåte TV-øyeblikkene og tar heller et skritt tilbake for å fortelle om hva selskapet mener er deres unike egenart – kvaliteten ved å se TV via satellitt. Det er reklamebyrået Nord DDB som står bak etter at byrået gikk seirende ut av en større reklamepitsj Canal Digital hadde før jul.

- Det er den første kampanje vi har laget sammen, og viser hvordan både Nord DDB og vi tenker og ikke minst hvorfor byrået var en så god match for oss. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med Nord DDB, sier nordisk markedsdirektør i Canal Digital, Anna Pradzynska.

Les også: Canal Digital tilbyr sportskundene gratis Viaplay i ny kampanje: - Helt uavhengig av TV-fusjonen

Tidligere har Canal Digital jobbet Try Reklamebyrå og sist gang Canal Digital var på lufta med en større kampanje var det en film signert nettopp Try. Den gang var hovedpersonen et romvesen og budskapet var at kundene kan se TV hvor enn de måtte være. Nå er romvesener og andre innholdsreferanser satt på pause og og i den nye filmen skal det handle om «overlegen lyd- og bildekvalitet», «sport uten forsinkelser» og «favorittinnhold i full oppløsning».

Her kan du se den nye filmen til Canal Digital.

Kommunikasjonskonseptet «Alltid det du trenger. Alltid hvor du er. Alltid underholdning» er i tillegg byttet ut til «Oppgrader til satellitt».

- Var den forrige filmen et feilspor?

- Nei ikke nødvendigvis. Vi fikk gode resultater og det var viktig for kundene å forstå at det også handler om innhold. Det var fotball, mat og romvesen. Det var mange innholds-sjangre også handlet det om at du har tilgang på innhold hvor enn du er. Det var ikke feil, men nå ser vi at det er viktig at kundene også forstår hva vi alltid har vært og at Canal Digital alltid har vært kvalitet, sier Pradzynska.

- Den nye filmen er ganske annerledes?

- Ja, dette er back to the core, sier Pradzynska som kom til Canal Digital for to år siden.

Les også: - Noen tenker kanskje «E.T», noen Jar Jar Brinks og andre noe helt annet. Og det synes vi er helt fint

Kampanjen er den første signert Canal Digitals nye reklamebyrå Nord DDB. På teamet til Nord DDB har byrålederen selv Eddie D’sa vært med sammen med rådgiver Joachim Skageng, prosjektleder Mia Jacobsen og designer Magnus Snickars. Kreativt team har vært Joachim Bjørndahl og Fredrik Omre og med Frank Nystuen som kreativ leder.

Produksjonsselskapet har vært Fantefilm og Stardust med Gullblyantens hedersprisvinner Marius Holst på regi.

Fra kunden har Caroline Størmer-Nilsen, markeds- og markedssjef i Canal Digital Norden, Elisabeth Halmø, ansarvarlig for innholds- og partnermarkedsføring og nordisk markedsdirektør, Anne Pradzynska.

Les også: Nordisk TV-gigant bytter reklamebyrå - avslutter ti år langt samarbeid med Try

 

Slik det så det ut sist:

Slik det så du sist Canal Digital laget en reklamefilm.