- Hold Norge i gang, sier Godtlevert-gruppen i sine nye reklamefilmer. Godtlevert-gruppen består av matleveringskonseptene Godtlevert, Adams Matkasse og Linas Matkasse og gruppen ønsker nå å sette norske bønder i fokus under disse vanskelige korona-tider. 

- Godtlevert-gruppen har siden dag en handlet direkte med nesten utelukkende småskala produsenter, og ikke gjennom de store grossistene. Da korona-krisen inntraff merket vi en større etterspørsel etter våre produkter, sier Lovisa Morling, nordisk kreativ leder i Godtlevert-gruppen til Kampanje.

Morling forteller at mange mennesker nå har behov for å få levert maten hjem til seg, og at Godtlevert-gruppen er helt avhengig av små leverandører rundt om i landet for å møte behovet.

- De ønsker vi å løfte frem. De som faktisk sørger for at vi har mat på bordet, sier Morling. 

Her kan du se en av de nye filmene i kampanjen kalt «Hold Norge i gang»:

 

- Har omprioritert markedsbusjettet
Morling forteller at «Hold Norge i gang»-kampanjen også kan sette ting i et større perspektiv. 

- Vi er mer enn en matkasse, og jeg tror denne krisen vil gjøre at folk får øynene opp for hvor viktig det er med norsk matproduksjon. Med #holdnorgeigang kan man også sette ting i et større perspektiv, sier Morling.

Hun sier at alle må gjøre det de kan for å holde hjulene i gang.

- Vi har for eksempel omprioritert markedsbusjettet vårt og lagt mer penger til vårt byrå Maverix. Vi er avhengige av dem og jeg håper alle annonsører har mulighet til å tenke som oss, sier Morling.

- Voldsomt engasjement
Jan Ove Årsæther, ansvarlig for kommunikasjon, beredskap og krisekommunikasjon i Maverix forteller at de har fått god repsons på de internproduserte filmene.

- Folk heier på de som holder landet i gang, så det er voldsomt med engasjement rundt det og gode tilbakemeldinger. Filmene følger en og en person i landbruket og er ment å skulle gi håp, sier Årsæther til Kampanje.

- Hva har dere tenkt med «Hold Norge i gang»-kampanjen?

- Det er avgjørende nå at alle bedrifter som kan holde hjula i gang, gjør det og at ikke alt stopper opp. Dermed har vi besøkt bønder der alle tar i et tak enten det er barnebarn eller pensjonister som står ekstra tidlig opp for å sikre at vi alle sammen har middag på bordet, sier Årsæther.