Nord DDB Oslo har lagt bak seg et bra 2019, vunnet flere store pitsjer med Canal Digital som en av de største. Nå henter reklamebyrået og deres kreative leder, Frank Nystuen, inn flere, nye kreative talenter

- Vi er veldig fornøyde med å få inn flere kvinnelige kreatører, sier Nystuen i en melding.

En av de nyansatte er Andrea Lütken som har studert reklame i London og ved Westerdals. Hun kommer til Nord DDB etter å ha vært to år i Anti som singel kreatør.

- Fordelen med singellivet var at jeg kunne hoppe litt rundt innad i byrået og fikk blant annet god erfaring med konseptutvikling og skriving inn mot TV i tillegg til tradisjonell reklamejobbing. Jeg er kjempefornøyd med å ha kreativ partner igjen. Nå ser frem til å lage fine og gøyale ting sammen med Simen Ødemotland og resten av gjengen i Nord DDB, sier Lütken.

AD og tekst-teamet Jens Østrem og Ingrid Hvidsten startet i Nord DDB som praktikanter, og fikk først tilbud om utvidelse av praksisperioden, før de ved nyttår ble tilbudt fast jobb.

- Da vi fikk tilbudet var ikke betenkningstid nødvendig. Vi vet jo hva vi går til: flinke folk, bra briefer og fika hver fredag. Det er mye som skjer i Nord DDB for tiden, og det har vært fett å bli kastet uti alt som er av prosjekter de siste månedene. Nå gleder vi oss bare til å brette opp ermene til det ikke er mer ermer igjen å brette, sier de to.

Den foreløpige siste nyankomne kommer direkte fra Westerdals og heter Oda Svendsen.

- Nord DDB er en arena med et stort kreativt mangfold. Jeg ser frem til å starte på nye utfordringer her og få utnytte min kompetanse til det fulle, sier Svendsen.